Strava

Strava is een website en mobiele applicatie waarmee sportprestaties kunnen worden bijgehouden via GPS. Via de software kunnen gebruikers sportieve prestaties plannen, opslaan en met andere gebruikers vergelijken. Op de website kunnen routes worden gecreëerd. De routes kunnen met de app worden gebruikt als hulpmiddel tijdens het sporten. De gebruiker kan een deel van een geregistreerde route opslaan als segment, waardoor de tijd van andere gebruikers die dat segment aflegden in een ranglijst worden opgenomen.

TC de Waardrenner is als club ook op Strava aanwezig, clubritten en toertochten worden ook als GPX bestand aangeleverd. Leden van de club zetten hun ritten op Strava, wellicht dat U het leuk vind om lid te worden van de Strava club TC de Waardrenner. Deel uw ritten via Strava, wellicht dat anderen kunnen genieten van een mooie tocht die U hebt gereden.

Wilt U lid worden van de Strava club? Dan dient U wel een account op Strava te hebben, account is geheel gratis. Tot ziens in de virtuele wereld 🙂

Strava Art is een activiteit die een extra dimensie toevoeg aan de prestatie, tekenen met de fiets , misschien een Olifant? Of verzin zelf een leuk figuur.

Il Elefantino