Nieuws

Ina de Jong: onzichtbare jubilaris

Leuk stuk in de krant het Kontakt! Enkele dagen geleden is een mooi stuk verschenen in de krant over onze penningmeester, en dat dus inmiddels al 25 jaar! Als U het hele verhaal wil lezen gaat U naar onderstaande link: Kontakt Krimpenerwaard

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn de kilometerkampioenen gehuldigd.
Er zijn weer een respectabel aantal kilometers bijelkaar gefietst
De top 3 bij de dames:

1 C.A. van Boheemen : 18.547 km
2 D. Smit : 9.440 km
3 I. Smidt : 8.581 km

Top 3 heren:

1 H. Dam : 18.408 km
2 J. Both : 14.102 km
3 E. Sluijs 12.531 km

De volledige lijst kunt u op onderstaande link bekijken
Kilometerlijst 2018

Aangeschaft bij Halfords, maar ook op het internet te koop. Veel makkelijker en beter voor je velg als het oude bandenknechtje met hefboom. Prijs 5,95 Leuk om cadeau te geven.

Herman Visser

De Krimpense dorpsfotograaf Herman Visser daarentegen had wel iets in de smiezen.
“Ik ben er altijd bij als er hier in het Cultuurhuis iets te doen is, maar dit keer werd ik wel heel uitdrukkelijk gevraagd of ik er wel zou komen. ” Toen hij zijn vrouw en andere familieleden in de zaal ontdekte dacht hij genoeg te weten en werd zijn vermoeden bewaarheid.

Afscheid Hans en Ernst als voorrijders van de Woensdaggroep.

Vandaag een afscheidstochtje gereden voor Hans Griffioen en ook een beetje voor Ernst Sluis. Hans was natuurlijk de voorrijder en routecoördinator op de woensdag, maar Ernst was tenslotte zijn assistent. Hans kreeg een bon voor een diner voor 2 bij de Loet.
Willem van de Loet heeft beloofd er iets speciaals van te maken.
Na een ritje van 60km kwamen we bij Hans z’n huis aan voor de koffie met appelgebak en slagroom. De buurvrouw had de appeltaarten gebakken. Ze waren heel erg lekker.
Adri Boele hield een toespraak voor Hans en Ernst om hen te bedanken voor de bewezen diensten in de afgelopen 12 jaar.
Zij kregen beiden een van chocolade gemaakte racefiets met nog wat opsmuk er omheen (zie foto) Ook Jenneke, de vrouw van Hans werd in het zonnetje gezet
om haar te bedanken voor de vele malen dat zij langs de route stond met soep, chocolademelk, koeken enz. Zij ontving een mooie bos bloemen.
Na deze huldiging volgde er nog een toespraak van de nieuw voorrijder en coördinator, Wim Verwaal. Ook hij bedankte Hans nogmaals en presenteerde zich als de nieuwe voorman op de woensdag. Hij maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om, bij tegenwind, assistentie te vragen op kop. Na afloop met z’n allen nog even bij de Loet een biertje gedronken. Al met al een leuke dag.
O ja, het weer zag er vanmorgen dramatisch uit maar we hebben het gelukkig droog gehouden. Er stond wel een frisse stevige wind. Op de foto’s een impressie met o.a De chocolade fiets, de dinerbon, Hans Enst en Jenneke. En natuurlijk de oude en de nieuwe kopmannen.
Gr Arie Nijkerk

Huldiging Winterkampioen Bob

Ledenvergadering DWR 26-02-2018 067

Door van der Velden wielersport uit Lekkerkerk is een waardebon beschikbaar
gesteld aan degene die de meeste keren heeft meegefietst in de wintermaanden.
Er waren totaal 30 verschillende deelnemers over 17 zaterdagen.
Gemiddeld was dat 14 deelnemers per keer. Er is totaal 1267 km gefietst wat gemiddeld ruim 74 km was per zaterdag. Van die 17 zaterdagen heeft Fred Rook er 15 van meegefietst, meestal op kop samen met Aad Oostlander.
Adri Boele en Bob Oosterom hebben alle zaterdagen meegefietst. Bob kreeg de waardebon omdat hij elke keer vanuit Nieuwerkerk naar Krimpen kwam en dus de meeste km heeft gefietst.